طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل روش تهیه کالباس در منزل - ژورنال عکس جدیدترین مدلهای لباس مانتو تیشرت تاپ کت دامن مجلسی
X
تبلیغات
رایتل
 
کانال مانتو لباس مژگان و سحر
بزودی شیکترین مدلهای مانتو تولیدی خود را بصورت مستقیم به اعضای کانال عرضه می کند
چنانچه مایل به خرید مانتوهای با کیفیت با قیمت از تولید بمصرف هستید
 برای عضویت روی لینک کانال تلگرام کلیک کنید

2233

طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل روش تهیه کالباس در منزل

طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل روش تهیه کالباس در منزل

گوشت مرغ را همراه سیر، 3 بار چرخ می‌کنیم. آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه‌ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می‌کنیم، تخم‌مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می‌دهیم. روغن مایع را اضافه کرده و آن‌قدر ماساژ می‌دهیم تا مانند خمیر در آید. فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می‌پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می‌پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده (با در دستگاه بخار پز کرده قرار می‌دهیم) بعد از این آن را در داخل یخچال می‌گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه برش می‌زنیم. «لازم به ذکر است که میزان ادویه‌ها حتماً باید به اندازه‌ی گفته‌شده باشد.»

4 دستور مختلف تهیه سوسیس و کالباس در منزل را برای شما عزیزان گردآوری کردیم تا تغذیه سالمی داشته باشید. امیدواریم مورد توجه‌تون قرار بگیره.

مواد لازم:

گوشت مرغ بدون استخوان                   1 کیلو (می‌توان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)

سیر                                                 3 حبه

زرده‌ی تخم‌مرغ                                   3 عدد

آرد                                                   3 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه                                        نیم قاشق مرباخوری

نمک                                                1 قاشق مرباخوری

دارچین                                             یک سوم قاشق مرباخوری

زنجبیل                                             یک پنجم قاشق مرباخوری

هل                                                  نیم قاشق مرباخوری

روغن مایع                                        2 قاشق غذاخوری

میخک                                              اندازه‌ی یک عدس

جوز هندی                                        اندازه‌ی 2 عدس

(به جای میخک و جوز هندی می‌توان از نصف قاشق مرباخوری آویشن استفاده شود.)


طرز تهیه:

گوشت مرغ را همراه سیر، 3 بار چرخ می‌کنیم. آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه‌ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می‌کنیم، تخم‌مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می‌دهیم. روغن مایع را اضافه کرده و آن‌قدر ماساژ می‌دهیم تا مانند خمیر در آید. فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می‌پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می‌پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده (با در دستگاه بخار پز کرده قرار می‌دهیم) بعد از این آن را در داخل یخچال می‌گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه برش می‌زنیم. «لازم به ذکر است که میزان ادویه‌ها حتماً باید به اندازه‌ی گفته‌شده باشد.»

دستور شماره 2:

مواد لازم:

شیر خشک (قنادی)                             1 پیمانه

آرد سفید                                           نصف پیمانه

یخ                                                    حدوداً 2 پیمانه

سینه مرغ خام بزرگ                            1 عدد

نمک فلفل پودر خردل زنجفیل                 کمی

قارچ برش داده‌شده و پسته                   به میزان دلخواه

سیر                                                 به میزان دلخواه

طرز تهیه

سینه مرغ را با میکسر خوب له می‌کنیم. آرد و پودر شیر را اضافه می‌کنیم خوب با دست ورز می‌دیم تا یکنواخت بشه. ادویه‌های مورد نظر رو اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دیم. یخ خردشده را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. نیازی نیست که یخ ذوب شود. قارچ خام برش داده‌شده و مغز پسته رو اضافه کرده مخلوط می‌کنیم. خمیر آماده‌شده را درون کیسه پارچه‌ای که دوختیم می‌ریزیم. کیسه مورد نظر باریک و بلند است و قطر و طول کالباس را تعیین می‌کند. بهتره که قطر کیسه حدود 5 سانت باشه.

دو انتهای کیسه را محکم می‌کنیم به طوری که خمیر کاملاً درون کیسه متراکم و فشرده باشد. کیسه حاوی خمیر کالباس رو مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش قرار می‌دیم و سپس از روی حرارت برمی‌داریم و صبر می‌کنیم خنک شود سپس کیسه را به مدات 1 شب در فریزر قرار می‌دیم و بعد 1 شب هم در یخچال قرار می‌دیم. کالباس آماده برای برش زدن است

دستور شماره 3:

این کالباس خانگی رو می‌تونین با گوشت قرمز و یا مرغ درست کنید. این گوشت به صورت چرخ شده استفاده می شه و مواد نگهدارنده نداره بنابراین سرطان زا هم نیست. تمیز و خانگی هست

این دستور رو من از یکی از دوستانم گرفتم... تذکری که ایشون برای این دستور داده بود این بود که به خصوص در زمینه‌ی ادویه‌ها خودمون رو در بند دستور نباید بکنیم و باید اون طور که خودمون دوست داریم ادویه‌ها رو کم و زیاد کنیم. حتی عقیده داشت اگر ادویه‌ای رو در منزل نداشتیم می تونیم به راحتی از دستور حذفش کنیم!

این غذا بسیار کامل و غنی هست و من فکر نمی‌کنم هیچ پدر و مادری، کوچولوها رو از لذت خوردن چنین غذای سالم و پر انرژی‌ای محروم کنه.

یک توضیح کوچولوی دیگه هم بدم و بعد برم سراغ دستور این غذا و اون این که برای درست کردن کالباس، دستگاه خاصی مورد نیاز هست که این‌طور هم که شنیدم هم حجم بزرگی داره و هم گران‌قیمت هست. من توی این دستور از ماشین تهیه‌ی کالباس استفاده نمی‌کنم چون دلم می‌خواد تا جایی که ممکنه دستورهایی که براتون می‌گذارم ساده باشه و همه بتونن به راحتی اون رو درست کنند. پس کیفیت کالباس خانگی ما به لحاظ بصری شاید به پای فرم کارخانه‌ای اون نرسه.

مواد لازم:

فیله‌ی مرغ یا گوشت گوساله‌ی مخلوط با گوشت گوسفند       1 کیلو

زرده‌ی تخم‌مرغ                                                                 3 عدد

یخ                                                                                  6 تکه

جعفری خردشده                                                               1 قاشق غذاخوری

تخم کرفس                                                                      2/1 قاشق چای‌خوری

شیر خشک                                                                      1 فنجان

فلفل سیاه                                                                        نصف قاشق مرباخوری

دارچین                                                                            3/1 قاشق مرباخوری

زنجبیل                                                                             5/1 قاشق مرباخوری

هل                                                                                 نصف قاشق مرباخوری

میخک                                                                             نوک قاشق مرباخوری

آویشن                                                                           4/1 قاشق مرباخوری

روغن مایع                                                                       2 قاشق غذاخوری

کیسه‌یخ در اندازه‌ی متوسط                                                برای تقریباً 30 دانه‌ی یخ

دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه و زعفران                               به میزانی که دوست دارید

قارچ                                                                               به میزان دلخواه

نمک: 2 قاشق مرباخوری که طبق ذائقه می‌تونه کم و زیاد بشه

سیر: 5 حبه (به جای سیر می‌تونین از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده کنید)

اسانس دود مایع:نصف قاشق غذاخوری که اگر هم نبود اشکالی نداره و این تنها به طعم بهترش کمک می کنه.

آرد : پایه‌ی مصرف 3 قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر کالباس بیش از حد شل بود می تونیم تا 6 قاشق هم  اون رو افزایش بدیم

جوز هندی: قدری بیشتر از میزان گفته‌شده برای میخک (البته من خودم جوز رو خیلی زیاد استفاده می‌کنم چون طعمش رو در کالباس خیلی دوست دارم)

پسته‌ی تازه که با مقاطع دایره‌ای برشش می‌دیم و یا اگر پسته‌ی تازه در دسترس نبود از خلال پسته که حدود 5 دقیقه در آب قرار داده‌شده استفاده می‌کنیم: مقداری که دوست دارید


طرز تهیه:

گوشت‌ها رو همراه سیر و جعفری خردشده، 3 بار چرخ می‌کنیم. آرد رو با تمام ادویه‌های خشک‌مون 2 بار الک می‌کنیم و به مرغ یا گوشت اضافه می‌کنیم، مزه‌ی مواد رو می‌چشیم و در صورت تمایل ادویه‌هایی رو که دوست داریم مجدد اضافه می‌کنیم. بعد تخم‌مرغ رو به مواد اضافه می‌کنیم و همه‌ی مواد رو در غذاساز می‌ریزیم و 5 دقیقه اجازه می‌دیم تا مخلوط بشن. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تکه‌های یخ‌مون رو با فاصله اضافه می‌کنیم.

سپس روغن مایع رو اضافه می‌کنیم و بعد از این مرحله، موادمون رو از غذاساز بیرون میاریم. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه می‌کنیم و با دست کمی ورز می‌دیم تا کل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد. در مرحله ی آخر پسته و قارچ خردشده رو هم اضافه می‌کنیم...

سپس همه‌ی مواد رو روی فویل آلومینیومی می‌ریزیم و دو سر فویل رو مثل شکلات خوب می‌پیچیم و می‌بندیم. سپس به مدت 45 دقیقه موادمون رو بخار پز می‌کنیم. بعد از این مدت بلافاصله دور موادمون رو در حالی که هنوز از داخل فویل بیرون نیاوردیم، کیسه‌ی یخ می‌پیچیم و بعد از خنک شدن در داخل یخچال می‌گذاریم تا خوب سرد بشه. بعد از سرد شدن به اندازه‌های دلخواه با چاقوی لیزری برش می دیم.

البته من خودم یک نوع دیگه کالباس درست کردم که از نوع اول به مراتب کاربردی‌تر هست... من یک بسته گوشت چرخ‌کرده رو (من همیشه گوشت رو به اندازه‌ی غذای دو نفر داخل کیسه می‌ریزم و فریز می‌کنم بنابراین وزنش نکردم) یک بار که تقریباً عجله داشتم به همراه آویشن و جوز و سیر و نمک و قدری فلفل سیاه به اضافه‌ی مغز پسته همه رو با هم مخلوط کردم...

مواد رو می‌چشیدم و وقتی مطابق ذائقه‌مون شد اونا رو داخل کیسه‌ی پلاستیکی ریختم و به صورت استوانه بستمش... کیسه رو باز داخل چند کیسه‌ی دیگه گذاشتم و داخل آب جوش گذاشتم 1 ساعت موند...

بعد داخل یخچال و همین که سرد شد سروش کردیم... قیافه‌اش درست شبیه رولت گوشت بود ولی طعمش به شهادت خانواده و صد البته خودم، عالی بود...داخل ساندویچ به همراه کاهو و قدری مایونز و گوجه‌فرنگی و خیار شور واقعاً خوشمزه می شه و خیلی هم سالمه!

مواد لازم:

گوشت گوسفند بدون چربی کاملاً نرم چرخ شده           نیم کیلو

سیر رنده شده                                                       2 حبه

آویشن شیرازی پودر شده                                        1 قاشق چای‌خوری

جوز هندی تازه و نرم آسیاب شده                              ½ چای‌خوری

مغز پسته خلال یا نیم کوب                                       ½ پیمانه

نمک                                                                    1 قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

گوشت کاملاً چرخ شده رو با سیر و آویشن و جوز هندی و نمک کاملاً مخلوط می‌کنین تا یکدست بشه

حالا مغز پسته رو اضافه کنین و دوباره کاملاً مخلوط کنین

یه پلاستیک فریزر رو تخته گوشت پهن کنین و مخلوط گوشت رو روی اون به شکل لوله‌ای با قطر 10 تا 12 سانت یا هر قطری که دوست دارین در بیارین سعی کنین با دست شکل اونو مرتب و صاف کنین حالا گوشت رو مثل شکلات تو همون پلاستیک فریزر بپیچین

سر پلاستیک فریزر دیگه‌ای رو باز کنین و به آرامی گوشت که دورش پلاستیک پیچیده داخل کیسه بذارین هوای داخل کیسه رو خارج کنین و سر اونو محکم گره بزنین طوری که در هیچ شرایطی توش آب نفوذ نکنه و باز اونو توی یه کیسه فریزر دیگه بذارین و هواشو خارج کرده و دوباره گره بزنین خلاصه خوب عایق کاری کنین

یه قابلمه آب جوش آماده کنین بدون اینکه شکل کالباس به هم بخوره آرام برمیدارین و همون‌طور بسته‌بندی‌شده آرام تو آب جوش میذارین و در قابلمه رو گذاشته 45 تا 60 دقیقه با حرارت کم بجوشه

بسته رو خارج میکنین خنک که شد تو یخچال میذارین و بعد برش زده نوش جون کنین اگه خوشتون اومد به عاشقای کالباس توصیه کنین و...

توجه: میتونین یه کیسه پارچه‌ای نخی به طول 20 و عرض 8 سانتی‌متر بدوزین و دو سر اونو به جای دوختن مثل لیفه شلوار دوخته و بند نخی رد کنین بعد یه سر اونو محکم بسته و از سر دیگه گوشت رو وارد کرده و کاملاً فشار می‌دیم تا گوشت به هم چسبیده و استوانه پری به شکل کالباس بشه و تا سر اونو پر کرده و سر اونو محکم ببندیم و اون کیسه رو تو آبجوش میندازیم.

مزاج غذا:

گوشت گوسفند گرم و تر

سیر گرم و خشک

آویشن شیرازی-جوز هندی گرم و خشک

پسته گرم و خشک

نمک گرم و خشک

مزاج این غذا گرمه و بهتره با کاهو و نظایر اون معتدلش کرد.

توصیه‌های وبسوار:

*خودم که درست کردم مزه‌اش خوب بود ولی چربیش کم بود به قول دخترم به خشکی کاموا بود همه شو خرد کردم و باهاش ماکارونی پختم (به نظر من حتماً از دنبه استفاده کنید اگر هم دنبه دوست ندارین میزان روغن ذکرشده را حداقل دو برابر کنین ولی مراقب باشین که مایعتون زیاد از حد شل نشه)

*من به جای کیسه فریزر معمولی از غلاف مخصوص سوسیس و کالباس که تو فروشگاه‌های لوازم قنادی پیدا میشه استفاده کردم مزیتش نسبت به پلاستیک اول اینه که پلاستیک فریزر در مجاورت گرما مواد سرطان زا تولید میکنه و دوم اینکه ممکنه باز شه.

*میتونین از پارچه‌های شمعی یا ضد آب (از همونایی که برای قیف‌های شیرینی‌پزی هم استفاده میشه) کیسه بدوزید و ازش استفاده کنید. اگر طبق دستور بالا از کیسه پارچه‌ای استفاده کردید حتماً اونو تو پلاستیک بپیچید تا آب به کالباس یا سوسیستون نفوذ نکنه و اونو بدمزه نکنه.

*میتونین از دهانه مخصوص قیفی که بعضی از چرخ گوشت‌ها دارند استفاده کنید و مواد را داخل کیسه بریزید (تو بخش اخبار مرتبط، سوئیت ایتالیایی، شکلش هست) خودم چون اون دهانه رو نداشتم با قیف شیرینی‌پزی مواد رو داخل کیسه‌ها ریختم که البته خیلی انرژی برد.

*بهتره حداقل مواد رو سه بار با هم چرخ کنید بعد پسته و سایر چیزایی که می‌خواید رو بهش اضافه کنید هرچی بیشتر چرخ بشه منسجم‌تر میشه و شکلش بهتره

نوش جونتون

منابع:

salemim.com

ashpazonline.com

گردآوری، ویرایش و بازنشر: وبسوار


محل عکسها
 
                  جدیدترین محصولات فروشگاه ما

 http://s9.picofile.com/file/8277702134/807_MAIN_2.jpg http://s9.picofile.com/file/8277702550/784_MAIN_JPG_4.jpg http://s8.picofile.com/file/8277702884/776_MAIN_JPG_1.jpg
 http://s8.picofile.com/file/8277701584/kifmassimo_1.jpg http://s8.picofile.com/file/8277701576/lvmorgan_4.jpg http://s9.picofile.com/file/8277701650/809_MAIN_4.jpg
 
5555



4444


برای دیدن تمام مدلها به صفحه اصلی مراجعه کنید و یا اینجا کلیک کنید

جدیدترین مدل لباس دو تکه 2016 با پارچه ساتن مروارید دوزی شده  جدیدترین مدل لباس دو تکه با پارچه ساتن مروارید دوزی شده  لباس شب شیک مدل پشت لختی کار شده با تور و مروارید رنگ آبی ملایم   لباس شب شیک مدل ماکسی کار شده با تور و مروارید رنگ آبی ملایم  لباس شب کوتاه مجلسی دو تکه سنگ دوزی شده طرح جدید دخترانه لباس شب کوتاه مجلسی دو تکه سنگ دوزی شده طرح جدید  لباس دو تکه جدید با دامن کوتاه مشکی و کار دست  لباس شب زنانه دو تکه جدید با دامن کوتاه مشکی و کار دست

             
http://www.efcsite.com/manufcols/alycedesigns/alyce-current/thumbnails/long_dress_2508.jpg  http://www.efcsite.com/manufcols/alycedesigns/alyce-current/thumbnails/short_dress_2509.jpg  http://www.efcsite.com/manufcols/alycedesigns/alyce-current/thumbnails/short_dress_2511.jpg  http://www.efcsite.com/manufcols/alycedesigns/alyce-current/thumbnails/short_dress_2512.jpg 

http://isrv.efcsite.com/manufcols/jaszcouture/current/thumbnails/jasz_2015s_5353_0098.jpg  http://isrv.efcsite.com/manufcols/jaszcouture/current/thumbnails/jasz_2015s_5355_0100.jpg  http://isrv.efcsite.com/manufcols/jaszcouture/current/thumbnails/jasz_2015s_5355_0102.jpg 

1256
http://s6.picofile.com/file/8207234626/%D8%B1%D9%82%D8%B5_%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg  http://s6.picofile.com/file/8207234700/%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86_%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4_%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg  http://s3.picofile.com/file/8207234450/%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86_%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg  http://s3.picofile.com/file/8207234776/%D8%B4%DB%8C%DA%A9_%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86_%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3_%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3.jpg  http://s6.picofile.com/file/8207234534/%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg  http://s6.picofile.com/file/8207234542/%D8%B9%DA%A9%D8%B3_%D8%A7%D8%AA%D9%84%DB%8C%D9%87_%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3_%D9%88_%D8%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%AF.jpg  http://s6.picofile.com/file/8207234576/%D8%B9%DA%A9%D8%B3_%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86_%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg  http://s3.picofile.com/file/8207234918/%D8%B9%DA%A9%D8%B3_%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86_%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3_%D9%87%D8%A7.jpg  http://s6.picofile.com/file/8207234850/%D8%B9%DA%A9%D8%B3_%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3_%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3.jpg  http://s6.picofile.com/file/8207234476/%D9%81%D9%82%D8%B7_%D8%B9%DA%A9%D8%B3_%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3.jpg  http://s3.picofile.com/file/8207234492/%D9%85%D8%AF%D9%84_%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4_%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3_%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C_%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF.jpg  http://s3.picofile.com/file/8207234818/%D9%85%D8%AF%D9%84_%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3_%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3_%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF.jpg  http://s3.picofile.com/file/8207234676/%D9%85%D8%AF%D9%84_%D9%85%D9%88%DB%8C_%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg   http://s3.picofile.com/file/8207234434/%DA%98%D8%B3%D8%AA_%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3_%D9%88_%D8%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%AF.jpg  http://s3.picofile.com/file/8207234550/%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%BE_%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3_%D9%88_%D8%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%AF.jpg  
1257
  3699
 
مدل لباس کره ای  مدل لباس جدید کره ای  سارافن کره ای دخترانه جدید  سارافن جدید دخترانه مجلسی کره ای  لباس شیک کره ای جدید با رنگ قرمز  شیکترین مدلهای لباس دخترانه کره ای  لباس مجلسی کره ای مشکی 2016  طرح جدید ار لباس های زیبای کره ای  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ مشکی  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ صورتی روشن  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ سفید شیری  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ مشکی طرحدار  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ مشکی و تور بدن نما  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ مشکی آستین کوتاه  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ مشکی اندازه کوتاه  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ مشکی با یقه جدید  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ مشکی دخترانه  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ صورتی و دامن کوتاه  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ صورتی و دامن گلدار  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ صورتی و دامن کوتاه نوار دوزی  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ صورتی و دامن کوتاه ساتن  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ صورتی و دامن کوتاه مخمل  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ صورتی و دامن کوتاه لمه  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ صورتی و دامن کوتاه زنانه  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ صورتی و دامن کوتاه 2016  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ صورتی و دامن کوتاه سحر  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ صورتی و دامن کوتاه هانی  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ صورتی و دامن کوتاه مژگان  لباس شب کره ای بسیار شیک با رنگ صورتی و دامن کوتاه سحر و مژگان  مدل لباس کره ای جدید زنانه و دخترانه مجلسی 2017  
3366
 
 کانال مانتو لباس مژگان و سحر
 برای عضویت روی لینک کلیک کنید


88888

1259

1258 12345